Tejix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ellerine sağlık güzel anlatmışsın ama bence indirecek adamın kota problemi yoksa online izlemesi daha mantıklı gibi geliyor. Hic değilse inmesini beklemeden direk izler. Ama bu olay indirip daha sonra izleyecekler için güzel olabilir. Ornegin ben hep yolculuklarda hep film izlemeye heveslenirim fakat internet bağlantısı hic izin vermez.
Köy e gittiğim zamanlar dizi depo ederim çoğunlukla o yüzden benim işime yarıyor

Jadzyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yolculuk yapacak arkadaşlar için tabi ki güzel bir konu olmuş hocam ellerinize sağlık ama evde olduğum zaman ister istemez indirmeyi beklemiyorum (Gerek o bekleyiş zamanı gerek dizinin verdiği heyecan vb.). Tekrardan ellerinize sağlık konu gerçekten güzel olmuş
Teşekkür ederim. Bilmiyorum arşiv şeklinde bulunması hoşuma gidiyor benim o bölümü izlediysem bile indiriyorum ayrıyetten dizinin 20. Dk sında kapatmak zorunda kalsam 1 hafta sonra o diziye kaldığım yerden devam edebiliyorum “ acaba nerde kalmıştım *** ben “ diyerek hızlı hızlı geçerek spoiler yemiyorum böyle avantajalrı var yorumlarınız için teşekkür ederim