Gelir odakli server hicbir zaman kurmadim, gerek de duymadim 5 yil boyunca server yonettim hendi ilceme ait serverim vardi birlik icinde oynadigimiz
Bu işi zaten yatırım ve gelir elde etmek için yapılıyor ben yapmıyorum diyene inanmıcaksın. Dediğim gibi biz 10 bin tlye yakın bir yatırım yapıcaz bütün şartları göz önünde bulundurmamız lazım 10 bin tlnin bir kısmının çöp olma ihtimali de var yok değil o yüzden bütün herşeyi göz önünde bulurulması lazım benim 10 bin tl civarında açılacak olan serverin en az 2 bin oyuncusu olması lazım ki zaten bu gelirin elde edilmesi lazım 2bin den kastım gerçek 2 bin online çoğu server yönetimi sitede bulunan sayacı şişiriyor 10 bin 20 bin online yazıyor onları saymassak en az 2 bin kişi toplamamız gerek bu gelir için.
RinaMT2 yönetiminde yer alan biri olarak yorum atıyorum tek sunucuya harcadıgımız toplam yıllık gider 3k , yıllık gelir ise en fazla 6k oluyor şuan 3k garanti onlinemiz mevcut ve piyasada daha fazla metin2 oynayan bir topluluk yok hemen hemen 10k bir Metin2 sunucusuna gömmeniz açıkca mantıklı degil bu zamanda. Yaklaşık 1.5k işlemden 42bin TL kazanmanız büyük bir başarı marketinizi merak ettim dogrusu.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, zaten en yüksek sınır 10 bin tabi ki örnek vereyim 3 bin tllik reklam yaptık ve kitlemiz istediğimiz düzeye ulaştığında reklamı keseriz. Kalan bütçe de yavaş yavaş reklam yaparak gider oyunun durumuna göre kısa bir sürede gider tamamlandıktan sonra kazança dönmeye başlar.