Anne - Babalar için dünyanın en güzel anlarından biridir, bebeklerinin yüzünü görüp ve kucaklarına alınca. Ve aylar önce düşünmeye başlarlar bebeklerine ne isim koyacaklarını. En güzel kız ismi yada en güzel erkek ismini düşünürler, ne geçmişi unutan, ne anı, ne de geleceği unutan bir isim. Hadi zamanı bir kenara bırakalım, kalplerinin derinliklerinden gelerek söyleyeceklerdir bebeklerine koyduları en güzel ismi. Şunu anladım ben, yıllar ne kadar geçsede insanın bebeği her zaman gözünde bebektir. Ben kızıma ZEYNEP ismi koydum. ZEYNEP'im.
Böyle bir giriş yapmak geldi içimden arkadaşlar, daha da yazacaktım ama neyse, çoktan nokta koyduk zaten.
Türkçesi Niş (Nitche) site arayışına girmiştim. Ve Şöyle bir domain buldum. kizerkekbebekisimleri ve aldım. Bakalım, ufak ufak makale de koydum. Sitenin özü belli, anne babaların çocuklarına isim ararken yardımcı olması.
Bebek isimleri elbette bir çok siteden derlenerek oluşturdum. Elbette ilk başta
kız isimleri be
erkek isimleri bir de
ikiz isimleri olarak aklıma geldi. Tabi daha sonrası
kız erkek ikiz isimleri konusu da aklıma geldi.
Konu çocuk olunca elbette siteye daha bir çok konu eklemek aklıma geliyor. Şimdilik bu kadar.
Bir de merak ediyorum site iş yapar mı? Sizinde aklınızda olan ilginç isimler varsa sitede yorum eklerseniz sevinirim.
Öncelikle hayırlı olsun. Size naçizane tavsiyem; bu konuda yaptığınız linklemeyi başka konularda ya da tanıtım yazılarında yapmamanız. Backlink demek sayfanın tavsiye edilmesi ya da kaynak gösterilmesi demektir. Google bu şekilde değerlendirir. Tavsiye de doğal olmalı ki bir değeri olsun. Sizce bu kadar yoğun backlink çıkışı ne kadar doğal olabilir? Göze çok batmıyor mu?
Bu şekilde devam etmeniz durumunda yarardan çok zarar görmeniz olası. Daha doğal, sanki sayfanızda alıntı yapılmış da kaynak olarak gösterilmiş gibi paylaşım yapmanız sizin için daha faydalı olur.