Anne - Babalar için dünyanın en güzel anlarından biridir, bebeklerinin yüzünü görüp ve kucaklarına alınca. Ve aylar önce düşünmeye başlarlar bebeklerine ne isim koyacaklarını. En güzel kız ismi yada en güzel erkek ismini düşünürler, ne geçmişi unutan, ne anı, ne de geleceği unutan bir isim. Hadi zamanı bir kenara bırakalım, kalplerinin derinliklerinden gelerek söyleyeceklerdir bebeklerine koyduları en güzel ismi. Şunu anladım ben, yıllar ne kadar geçsede insanın bebeği her zaman gözünde bebektir. Ben kızıma ZEYNEP ismi koydum. ZEYNEP'im.

Anne-Babalar doğacak bebekleri için en güzel ismi koymak isterler. Bebeklerinin isimlerinin anlamlı olmasını isterler. Ülkemizde en çok kullanılan Kız Bebek İsimleri 'nden bir taneside Zeynep'tir. Erkek Bebek İsimleri 'nden ise Adem. Bir çok anne-baba geleneklerine bağlı olarak doğacak olan kız çocuklarına yada erkek çocuklarına kendi anne babalarının isimlerini koymak isterler. Bazı anne-babalar ise doğacak olan çocuklarına daha modern ve anlamlı bir isim arayışı içindedirler.

Anne ve baba adayları için doğacak olan bebeklerine güzel isim önerilerinde bulunan bir siteden bahsedeceğim. Sitenin adı kız erkek bebek isimleri Sitede çocuğunuz için Kız Bebek İsimleri ve Erkek Bebek İsimleri mevcuttur. İsimler liste halinde belirtilmiştir.

Sitede ayrıca Kız İkiz Bebek İsimleri ve Erkek İkiz Bebek İsimleri de mevcuttur.

Doğacak çocuğunuza en güzel ve anlamlı ismi bulmanız dileğiyle. Allah analı-babalı büyütsün.