Merhabalar.
Henüz aktif olmayan bir şirket için (ancak aktifleşme yönünde çalışmaların başladığından) bir web sitesi tasarımı yaptırmak istiyorum. İstediğim web sitesi wordpress kaynak kodlu (farklı alternatifler de olur tabii) ancak 4-5 farklı temanın farklı farklı özelliklerini birleştirdiği bir site olacak. Haliyle ciddi bir kod yazımı ihtiyacı barındırıyor.
Totalde neler istediğimle alakalı açıklamalarım da hazır ancak word dosyasına yazdığımdan ve sadece tasarımı yapabilecek arkadaşlarla paylaşmak istediğimden burada yazarak insanları sıkmanın doğru olmadığı inancındayım.
Totalde 9 - 10 sayfalık bir site olacak ancak projeler kısmı kendi içinde ayrılabilir. Kariyer sayfası detaylandırılabilir vs gibi seçenekler de mevcut. Ayrıca blog yada bizden haberler gibi bir sayfa da istiyorum. Buraya içerik ekleyebilmek adına bir yönetim panelinin de olması gerekmekte. Sanırım ilk etapta bu kadar bilgi yeterli olacaktır.
Teklifleri bekliyorum.
NOT: Domain ve hosting satın alınmıştır. Sadece web tasarım hizmeti ihtiyacım bulunmaktadır.
NOT2: iletişim için skype adresim:
lordkisame Herkese tekliflerden ve ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. NANOTEK isimli üye ile web tasarımı yapılması konusunda anlaşmış bulunmaktayım. Kendisine kolaylıklar dilerim.