waenna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
udemyi lütfen kirletmeyin 1'er saatlik genel kültür altında saçma sapan youtube videoları ile veya aşk nedir eğitmi gibi saçma sapan 1'er 2'şer saat dersler ile güzelim siteyi çökertmeyin..

Udemyde gördüğüm kanser eğitimlerden bazıları özellikle bunlar yeni yayınlandı :

Google Play'den Çok Ciddi Kazançlar Sağlama Sırları (çok ciddi para kazanıyorsan niye eğitimden gelir bekliyorsn) - (isim gıcık ediyor)
Genel Kültür Seti (youtube ortamındaki genel kültür videolarını toplamış set yapmış)
Aşk nedir (Aşkı her yönüyle öğrenecekler )

En iyi olduğunuz alan ne ise orada hizmet veriniz eğer yok ise bulaşmayınız güzelim platform bozulmasın.
Dostum önyargınıza başlatmayın ekibim var çoğu konuda kaliteli içerik hazırlaya biliriz bhrda kişilerin yani forum üyelerinin fikirlerine güvendiğim için böyle bir başlık açtım.. Amaç para kazanmak doğrudur... Ama sadece para kazanmak değil.. Suan hazirladıgım egitime tam 7.000 TRY masraf yaptım faydalı güzel bir içerik oldu getirisine gelince benim firmam için kurumsal bir reklam oldu kâr amacı gütmüyorum masrafım çıksın kâfi ama hazır ekip varken güzel bir egitim daha hazırlayalım dedim ama farklı birşey olsun.. Lütfen yanlış anlamayınız...