Amacım kesinlikle konuyu baltalamak değildir. Söz konusu videolar youtube da paylaşıldığında "tekrarlanan içerik" olarak değerlendirilmekte ve kanalın para kazanması devre dışı bırakılmakta. Belki bilginiz yoktur...
En başta bu konuda video değil proje satılıyor ayrıca video da satıyorum ancak özellikle isteyen kişilere.
Şunu söyleyim size, konumda yalnızca 3 referans var ama onlarca kişiye satış yaptım ve bu arkadaşlar ile vakit buldukça hal hatır sorar zaman varsa sohbet eder projeler veya kanallar ile ilgili bir sıkıntı var mı diye sorarım ve şu ana kadar sadece bir kanal sahibi sizin söylediğiniz "tekrarlanan içerik" mevzusunu açtı bana diğerlerinin kanalları hala açık hatta çok yüksek meblağlar kazananlar var aylık 1k-2k dan bahsetmiyorum. Sanırım gözünüzden kaçırdığınız bir başka şeyde youtube un bu tarz projeler atan kanallarla dolu olması benim denk geldiğim çoğu kanalın para kazanması açık.
Para kazanma açık olur kapalı olur 2 projeyi 150tl ye veriyorum hatta çoğu kişiye kanalı tutmadı diye fazla fazla verdim projeleri,öğrenciyim dediler para almadım,kanalım kapandı dediler ücresiz proje gönderdim,kendileri ile taktik paylaştım pis ticaret yapmıyorum anlicağın tek taraflı kazanç sağlamak amacında değilim,olmadım,olamamda, mesajınızdan böyle anlıyorum ve bu beni çok üzüyor.
Satış fiyatlarımın potansiyel kazançlara göre çok düşük olduğu konusunda benimle hemfikir olduğunu düşünüyorum.Bu kategori her anlamıyla kumar ancak para kazanmayı düşünen birisinin bu paraları riske etmesi gerekiyor.
Konuyu baltalama konusunda da bu konuyu baltalamak isteseniz de baltayamazsınız yoğunluğumdan dolayı yardımcı olamadığım pek çok arakdaş oldu, öyle değilse alınmayın ama mesajı okuduğumda baltalamak istediğiniz gibi bi algı oluştu bende özellikle "Belki bilginiz yoktur..." kısmında
Tek açıdan düşünmüşsünüz maalesef konuyu ele almamış belli bir yere takılmışsınız.
Gönül isterdiki bu mesajı yazmadan önce direk benimle irtibata geçip cevabımı alasınız ancak umarım ileride herhangi birisinin bilgisi olmadığını düşündüğünüz şeyleri önce kendisi ile paylaşırsınız.
Kolay gelsin