Webgo ekibi olarak cahilliğinizi belli etmişsiniz. Hava atacakken rezil oldunuz. Ekran çözünürlüğünü anlarım da ekran kartı ne alaka.
Birde sanırım web tasarım yapıyorsunuz. Bu işle uğraşıp da bu kadar bilgisiz olunmaz😊
Küfür etmedim diyorsunuz ama mac a pok atma diyorsunuz. Küfür algınızı çok merak ettim bu sayede.
Birde yaz geliyor çoluk çocuk dolar buralar. Ne yapacaksak 3 ay😊
SÖMB
konu kapalalı cok oldu be gulum ne kadar dolmussunuz sızler cıt olsa pat oldu sanıyorsunuz bırı soru sordu cevabını verdık benım ne ıs yaptıgım sızı ılgılendırmez
ekran kartı maclerde sabıttır onun ıcın yazdım havada atacak hıc halım yoktu rezıl olup olmadıgımda senın gıbı noopları ılgılendırır zaten bırı yasar bırıde baka durur baktıgın yerden ıyı sehırler kardes
son yazdıgınız anlamadıgım ıcın bende sana anlayamacagın bırsey ıletıyorum
SAASS
ya arkadaslar konu taaa neerelere gıttı adam soru sordu cevap verdık ne kadarda cıt kırıldımmısınız oyle bır ustunuze alındırınızkı sankı kufur etmısız sıze cogu yazılarda oyle seyler yazanlar varkı her bırısını ustume alınıp cevap yazsam heryerden atılırdım sanırım adamın bırıs takım elbıse altıne ne ayakkabı gırerım dıye foruma sormus sımdı ona kardes burası web forumu dıye baslayıp cogunuzun yaptıgı gıbı bır kufur etmedıgımızmı kalsın boyle mı davranalım kım soru sormussa ona cevap yazdım sen neden ustune alınarak cıkısırsınkı onu anlamam
neyse konu fazla uzamasın gerekmez klavye delıkanlıgı yapmanızada gerek yok
surcı lısan ettıysem af ola
bana kufur yazanlarada kısa bır cevabım olacak buyur gel yuzume et yapabılırsen