abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar seo uyumlu makalede benim bildigim uzun olmali basliklar olmali ve anahtar kelimeolmali.peki birde size soyle soyleyeyim siz bir makaleci olsaniz ve musteriniz sizden seo uyumlu makale istese siz anahtar kelimeleri yazi icinde zaten kullanmaz misiniz?
Anahtar kelime yazının başlığında olmalı, yazının içindeki toplam kelime sayısının en fazla %2,5'i oranında anahtar kelime kullanılmalı, yazının ilk paragrafında ve yazı urlsinde geçmeli. Yazının içinde alt başlıkları olmalı. Resim kullanılmalı ve resimlerin açıklama kısımları doldurulmalı. Linkleme yapılmalı. Yazının uzunluğu çok önemli değil ancak 100 kelimelik bir yazıda bunları uygulamak biraz marifet işi. Ben makale yazarı değilim. Sitelere editörlük hizmeti veriyorum. Böyle olunca kontrol daha çok sizin elinizde oluyor. Sitelerin çoğunda artık Yoast SEO eklentisi var. O yardımcı oluyor. Ancak her yiğidin yoğurt yiğişi farklı. Kimi site sahibi anahtar kelime kullanma ya da 200 kelimelik yazıda 5 tane farklı anahtar kelime kullan diyebiliyor.