ufukozdemir07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, Yeni başvuru yapmış arkadaş, Zaten Vdsl port var ise internet servis sağlayıcı, Türk Telekom'a port başvurusunu yapar, Türk Telekom ekipleri saha dolabından portu açar, daha sonra ise Servis Sağlayıcı Firma kurulumunu yapar. TürkNet zaten saha dolabında vdsl port var ise aboneye TürkNet vdsl hizmet alabilirsiniz diye seçenek sunar. Yanlış bilgiyi burada veriyorsunuz, 8-9 Ay önce bende TürkNet'e vdsl porta geçiş yapmak istiyorum dedim fakat bana Türk Telekom'a git dilekçe ver demediler 1 gün içerisinde geçiş sağlandı.
Kardeş yanlış yazıyorsun hala. PORT BİTTİYSE, DOLAPTA PORT KALMADIYSA DİLEKÇE YAZARSIN PORT AÇILMASI İÇİN. adsl portundan çıkar vdsl portuna tak yapmaktan bahsetmiyorum anlamıyorsun uzatma gereksiz yere.

ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş yanlış yazıyorsun hala. PORT BİTTİYSE, DOLAPTA PORT KALMADIYSA DİLEKÇE YAZARSIN PORT AÇILMASI İÇİN. adsl portundan çıkar vdsl portuna tak yapmaktan bahsetmiyorum anlamıyorsun uzatma gereksiz yere.
ayrıca iss ttnet'e başvurmaz, kullanıcı başvurur. 10 defa görüştüm 10 defa aynı bilgiyi aldım turknetten, hiç bir şekilde turknet başvurmuyor.