yorumunuz için teşekkür ederim hocam;
Öncelikle türk telekom 16mbit kullanıyorum sözde aldım alalı 16 mbit hız görmedim

bazı dönemlerde speed test den test yapıyorum 0.3 mbit oluyor internete girmek ölüm

akn sıfırlanıyor 5 6 gün sonra hızınız düştü maili geliyor internete girmek işkence oluyor turknete başvuru yaptım en azından akn olayı yok turknette de en fazla alabileceğim 16mbit miş oda iyi düşme olmasında 10mbit lere kadar razıyım hocam
Teşekkürler hocam ref linkle başvuru yaptım evrakları hazırladım yarın kargo ile göndericem yarın beni ararlar sanırsam şuan çalışmıyorlar
Yukarıdaki alıntıya katılıyorum. Dediğim gibi Türk Telekom altyapısı olduğu için daha çok altyapıya bakıyor iş. Ben ikisinde de memnundum ama Türknet daha cazip ve daha hızlı paketler sunuyordu.
Modemim ve hat olduğu için geçişim çok kolay oldu. Aynı şekilde dayımda yeni başvuru yapacaktı ona da Türknet başvurduk ben baştaki bağlantı için Türk telekom ekipleri geç gelebiliyor dedim ama daha evraklar onlara ulaşmadan ekip gelip bağlamış. Evraklar ulaşıncada aktif etmişlerdi.
Dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım bu konuda ama yaşanlar var. Altyapıdan veya Türk Telekom kaynaklı olabiliyor. En güzel yani taahhütüz oluşu zaten.
Tamamdır hocam

Umarım sıkıntısız bir deneyim olur.