jRMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 9 yıldır Türk Telekom (TTNET) kullandım. Hızlar yeterli gelmeyince SüperOnline'ye geçmek için başvuruda bulundum ama 2 ayda internetim taşınamadı. Daha sonra kendiğinden iptal oldu bende daha fazla uzatmadım biraz daha Türk Telekom kullandım. Türk Telekom şikayetim yok memnundum ancak VDSL paketlerde AKK ve Hız arttıkça fiyatta çok artıyordu. Yeni gelen benden daha ucuza kullanıyordu. Bende dedim bari Türknet'e geçeyim beğenmezsem tekrar TürkTelekom'a geçer kampanyalardan faydalanırım. Ben geçeli 1 yıl oluyor.

1 - Önce aradım başvuruda bulundum, maile form geldi çıktısını alıp imzamı attıktan sonra PTT ile belirtile adrese gönderdim. (Perşembe günü)
2 - Cumartesi günü ellerine ulaştı belgeler ve pazar günü teyit için aradılar tamam dedim ve beklemeye başladım. Hali hazırda VDSL kullandığım için port değişimi veya bağlantı gerekmiyodu hat zaten aktifti.
3- Pazartesi günü SMS ile modem k.adı ve şifrem geldi direk kullanmaya başladım. 50Mbps bağlanmıştı ve şuan aynı hızı alıyorum stabil.

Altyapınız iyi ise Türknet'i denemelisiniz. Kampanya duruyorsa 1 Aylık ücretsiz kodu verebilirim.

+ Altyapım kadar hız kullanıyorum fiyat çok hesaplı.
+ AKN'yi kaldırdılar
+ Taahhüt yok. Dilekçe ile iptalini gerçekleştirebiliyorsunuz.

- Şimdi müşteri hizmetlerini kaldırdılar ticket sistemi ile çalışıyorlar.

Onun harici ben başka sorun yaşamadım. Eklediğim görselde arada yaptığım speedtest'ler.

Altyapınız sorunlu ise TürkTelekom'dan başkasını pek düşünmeyin derim ama taahhüt vs. bitiyorsa en azından 3 ay denersiniz beğenmezseniz yeni gelen kampanyaları ile mevcut TürkTelekom'dan veya SüperOnline'den deva edersiniz.

Turknet banada iyi gibi geliyor hocam yorumlardan sonra akk olmaması cok iyi turknete geçecegim bu ücretsiz 1 ay olayı ınterneti bagladıktan sonramı geliyor ? nasıl oluyor anlamadım yoksa başvuru yapmadan öncemi yapıyoruz