Elektrik enerjisinin kesilmesi, ups gibi cihazların elektrik gittiği zaman arıza vermesi yada fazla yükü kaldıramaması durumları bizim sektörümüz için ciddi risktir. Hali hazırda Sunucular üzerinde aktif olarak çalışan raid kartları, diskler ani enerji kayıplarında sistem doğru olarak kapatılamadığı yaptığı işlemleri tamamlayamadığı için hata verebilir ve geri dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir.

Radore'de yaşanan her verimerkezinin başına gelebilecek bir sıkıntı. Bence sorun öngörülmüyor dahi olsa işlemlerden önce bilgi verilmesi, ve krizin daha iyi yönetilmesi gerekebilirdi. Farklı gün ve farklı zamanlarda yaşanan kesinti süresince sorun yaşayan ve verikaybı sorunuyla karşı karşıya kalan tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bugün yaşanan sorunlarla ilgili Radore ortaklarından Selçuk Saraç @roots ile uzunca birkaç telefon görüşmesi yaptık. Kendisi değer verdiğim, ülkemizde güzel işler yapmış ve yapmaya devam eden bir büyüğümüzdür. Konuyu geçici olarak kapatıyorum kendisi detaylı olarak bu konu altında açıklama yapacak ve bundan sonraki süreçte alınacak önlemlerinde bilgisini paylaşacaktır diye düşünüyorum. tekrardan hepinize geçmiş olsun.