DarVilSe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fransada şuanda askeri ücret 1050€
türkiyede şuanda askeri ücret 1600 TL
Sence Bunlardan Hangisi Daha Çok Fransada Yaşayan birisine 1050€ yetermi sence? sadece ev kirası 400€ dan başlıyor bu adamın elektrik gaz faturasınıda ekle yediğinide ekle bu adama hiç birşey kalmaz lütfen türkiyeyi küçümsemeyin türkiyede 1600 tl gayet güzel bir para
Fransadan akrabam geldi telefon almış 300 euroya türkiyede aynı model 2500 tl ye tekabül ediyor.
Et,gıda,benzin gibi şeyler sudan ucuz lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayınız yıllardır fransada yaşayan akrabam var her sene 1 valiz sucuk et getirirler adam manyakmıda fransadan buraya et getirecek ?

Konuya gelecek olursam elin avrupalaısı bizden şanslı çünkü onların ülkeleri nesil olarak bizimkinden daha köklü. Örnek veriyorum daha yeni yeni Türkiyede babadan ev miras kalmaya başladı onlarda ise bu dededen belki dedenin babasından başlıyor. Ve bizim gibi çok çocuklu aileler de değiller. Adam zaten bu sayede hayata önde başlıyor biz o 3bin lira yıllar boyunca çalışıp 1 ev anca alıyoruz o da 5 çocuğa kalıyor

Banada 3 ev miras kalsa dededen babadan hayata 20 25 sene önceden başlardım bende onlar gibi her yeri gezerdim. Oysaki daha okuyup iş hayatına atılacağım 20 sene çalışıp 1 ev anca alacağım.....