Maalesef hiç bi firmadan hizmet alamıyorum. Türk telekomun port bağlaması gerekli binaya. Defalarca dilekçe yazmama rağmen hiç bi çalışma yok. Paşa gönlü ne zaman isterse gelip bağlayacak bakalım türk telekom
Keşke internetim olsa da firma değiştirsem

o da yok.
İstanbul Şişlinin göbeğine taşındım. Sitede yalnızca TurkTelekom vDSL ya da diğer operatörlerin aDSL hizmetinin alabiliyordum alt yapıdan dolayı. İşimiz internet olunca hızlıca bağlanması gerekliydi. Tabi port problemi ile karşı karşıya kalacağımı düşünmemiştim. Görüşmelerimde yukarda belirtildiği gibi bölge müdürlüğüne dilekçe vs. dediler. Telekom'da mühendis bir arkadaşımı aradım ve yatırım yapılmadığını bu sebeple zor olacağını söyledi.
Peki 1 hafta içinde nasıl bağlattım? LinkedIN üzerinden Türk Telekom CEO'su Paul Doaney'i etiketleyerek bir yazı paylaştım ve sayın Paul çok hızlı bir şekilde tarafıma ulaşarak bilgilerimi aldı. 10 dakika geçmeden arandım. İlgilendiklerini söylediler ancak sonuca ulaşamadık ilk 2-3 gün. Telekom üzerinden aldığım tüm bilgilerle mevcut postu güncel tuttum. Ben her yorum yaptığımda yeniden aradılar. Sonuç olarak 1 hafta içerisinde bağlanmış oldu. Denemende fayda var.