WpFaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@iyi; @GiRGiN; Kimseye zorla bir sey yaptırmıyorum? Tavsiye vermek öneride bulunmak ne zamandır suç? Siz beğenmiyorsanız kullanmazsanız. Hatta hiç kimse kullanmak zorunda değil. Sizi rahatsız eden ne burada? Kimseye ben size destek olurum falan yazmış mıyım? Ben kullandım siz de deneyebilirsiniz demişim sadece. Siz başkaları ile beni karıştırıyorsunuz bence. Ayda yılda bir yorum yapıyorum onda da böyle gereksiz tepkiler veriyorsunuz.

Ayrıca ben onlarca kurumsal müşterimde de kullandım, kullanıyorum da. Bence siz saldıracak birilerini arıyorsunuz. İnsanlara faydalı olabilecek bir konuda fikir veriyorum. Bir tek siz mi biliyorsunuz her şeyi anlamıyorum.

Ne yapalım? Kullandığımız servisleri önermeyelim mi? Neye göre böyle tepkisel yaklaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence biraz sakin oluo karşınızda çocuk varmış gibi azarlamayı bırakın. Ben size niye şunu yapıyorsun diyor muyum? Sanki gelin ben size çözüm buldum diye insanları dolandıyorum gibi lanse etmeyin. Ben kullandım ve memnunum. Merak edenler de deneyebilir. İstemeyenin kendi tercihi zaten. Başka kişiler adına karar vererek herkese böyle tepkiyle yaklaşmayı bırakın bence. Herkes yazmış Bursa'ya İzmir'e gidiyorum diye. Onlara da bir şeyler deyin isterseniz.
Size tek kelime etmişliğim yok. Sadece kullandığınız firmanın eksi yönlerini gördükten sonra önermeniz gerektiğini savunuyorum. Çok alıngan yaklaşmışsınız benim yazdığıma. Hatam olduysa kusura bakmayın. İzmir'e Bursa'ya gidiyorum diyenlere de laf edeyim;

Bursa'da da oldu, İzmir'de de bu tarz şeyler o yüzden boşu boşuna gezi yapmanıza gerek yok. 2 DC ile eş zamanlı çalışan sunucular ile ancak çözüm bulunabilir. Bu da tabi fiyatlarınızı 2 katına çıkartmak demek olacaktır.