05.05.2018 - Site kurulumu, sosyal medya hesaplarının açılması, gerekli eklentilerin kurulması

Bugün itibariyle siteye uygun bir tema ile kuruluma başladım. Alan adı ayın 3'ünde hesabıma geçtiği için, anca başlayabildim. Temanın yüzeysel ayarlarını yaptım. Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Lınkedin hesaplarını açtım. Profil ve kapak resimlerini oluşturdum. Kullanıcı adlarının aynı olmasına dikkat ettim.

Eklenti olarak ekstra bir şey yapmadım. Tema ile geldi zaten hepsi. Fakat Google Xml sitemaps, All in seo ya da Yoast Seo, Contact form 7 eklentileri genelde bana yetiyor. Daha önce belirlediğim kategorileri siteye girdim. Menüleri ve bileşenleri oluşturdum. Temanın demosunu kurarak işe başladım. Tabii her şeyden önce, sitemi arama motorlarına kapattım. Tam hazır olmadan index almasını istemiyorum.

@MucahidBozkurt;@Efece;@DioJeN;@vetfak;@oguzhankayan;@Padre;@sarp;@Napolyon;@EmreYILMAZ;
@iwd35;@sinanksk;@RoyalTANITIM;@Khaba;@selim5051;@Daryl_Dixon;@kadirzm;@gurmelgyo;@Marin;
@emirhancam12;@OguzhanWM;@PhpCode;@ugur34;@dolupara;@bilgin71;@OnurCemil;@kodflex;@baymobile;
@BoraBozdogan;@Karyotip;@MDUDU;@asabilisim;@sanalyus;@Alperenyld;@depresionist;@mustafaysn;@SeaMs;
@WinstonTR;@ustaadam;@Amir4543;@ultraslan3556; @DeliSevdaM; @Narcos; @Hussein; @Teksen_06; @BlackMaster;
@BERKEAKGUN; @alperozbayyy; @ustc; @denden;

sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri dostum, sonucu üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum ( bunca yılın tonlarca birikmiş deneme yanılma deneyimleri heybemizde duruyor sonuçta ), yani konunuzu takip etmem sonucu merak ettiğimden değil yazılarınızı keyifle okumamdan, kişisel blogunuz varsa iletirseniz takip etmek isterim, başarılar.
Diyorsun ki, tutmayacağını biliyorum ama olsun Evet aslında haklısın. Fakat bu iş biraz sabır meselesi kardeşim. Sen de bilirsin. Bu kez sabredeceğim, bakalım nereye gidecek Kişisel bloğum: cemyurtseven.com gerçi pek yazı giremiyorum ama var mı var Teşekkür ederim.

Cartman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim

Tema seçimi dışında sorun yok. Fakat tema hem ağır hem de ileride içerik çoğaldıkça kasmaya başlayacak. Yolun başındayken, daha sade ve hafif bir temaya geçiş iyi olur. Google ile sıkıntı yaşamayın en baştan.
Evet, sonradan ben de temayı çok sevmedim. O yüzden farklı bir temada karar kıldım. Teşekkür ederim

DioJeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eyvallah sağolun yorumunuz için bir kelime buldum mesela adwordsde ort. tbm 0.29$ diyor iyimidir sizde türkçe kelime niş ort tbm kaç veriyor?
O rakamın TL halini bile bulamıyorlar. " Millet aç aç " Bence gayet güzel bir miktar.

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi adsenseden para kazanmayı bıraktığımdan beri cebime para girdi Şuan dediğim rakamları ve birazcık üstü kazanç oluyor aylık. Adsense de ben başarılı olamadım pek. Ama sana inanıyorum, yaparsın Ben tez canlıyım bu konularda hemen olsun kazanayım dedim hep ondan olmadı.
Al benden de o kadar kardeşim. Ben de çok tez canlıyım. Fakat bu kez sabredeceğim, kafaya koydum Sen de konu içinde tüyo verirsen güzel olur