Merhabalar..

Bu konu tam benlik sanırım...

Ben 55 kilo biriyken 1 yıl içerisinde 120 kilo gibi bir dalyana dönüştüm boğazıın altı buldok gibi görseydeniz zaten anlardınız yıl 2012 ailecek yemeğe giderken bizimkiler 1 dürüm yerken ben çift lavaş 3 dürüm onlardan önce yiyen adamdım inanılmaz bir şekilde gece ansızın uykudan uyanıp sofra kurup 1 çifli ekmeği bitirip sonra üstüne güzel bir uyku çekerdim.. Neyse yaz geldi facebook attığım fotoğraflara bakıyorum bakarken tabi içimden neler geçiyor neler yaz gelmil millet salına salına geçiyor ben geziyorum sallana sallana yazan yürürken hele bacaklarım kilodan bir birine sürtmesiyle hep yara oluyordu ya korkunç birşey anlatamam..

Artık ok yaydan çıktı bir zamanlar semtin en karizmatik çocuğu 2012'de ise Jumbo boy olarak semtte tek olan ben Karar vermiştim kilo vereceğim başka çaresi yok..

Hiç bir şekilde yardım takviye yemek kesintisi ekstra bir besin almadım sitenin havuzuna girmeye başladım günde 4-5 saat kesintisiz sürekli kulaç atıyorum hiç durmaksızın ve 4 ay bir süre zarfı içerisinde 80 kiloya düştüm ve daha sonra geçirdiğim hastalık sebebi ile 70 kiloya indim yıl 2018 şuan 79 kilodayım evlendikten sonra 85 gördüm zayıflamam lazım dedim tekrar 85 kilo bilene ağır geldi sadece yaptığım şudur akşam eve gittiğimde saat 5'ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum şekersiz çay + kepekli galate yetiyor zaten o bile şişiriyor bazı insanlar sabah kahvaltısını öğlen yemeğini bile yemez bu çok kötü birşey sabah kahvaltısını gerekirse 2 ekmek ye öğlen yemeğinde yarım ekmek ile işi bitirin ama kesinlikle sulu yemek yemeniz şart öğlen dediysem tabi 12-1 gibi değil 3-4 gibi zaten o sizi koruyor ben 1 ay içerisinde bu şekilde 5 kilo daha verdim şuanda çok şükür...