Herkese merhabalar öncelikle
github.com bilen bilir.Yazılımcı olduğum için eskiden beri sık sık takip ediyordum hatta yıllık ücretli aboneliğim bile vardır.Son zamanlarda gerçekten artık github benim üzerimde bağımlılık yaptığını anladım

Yani konuyu githubu çok sevdiğimden açmadım arkadaşlar yanlış anlamayın ciddi anlamda bağımlılık yaptı.Bir insan niye 270 küsür star işaretler yani siz düşünün, devamlı olarak projeleri inceliyorum bu kadar projeyi inceleyeceğimi tahmin etmezdim benim ilgilendiğim alan windows driver ve güvenlik ile ilgili alanlar daha çok c++ ve c diline ait php ve c# olarakda çok fazla projeyi inceledim
%95 i yabancı ağırlılı kaynaklar ve hoşumada gidiyor ama artık kurtulamıyorum devamlı bir geliştirme aşaması hangi proje hoşuma giderse sıfırdan sabaha kadar kodluyorum onu düşünün artık bezdim.
Misal github üzerinde bir geliştirici windows üzerinde yeni bir yöntem buluyor konu fark etmez yani beni hiç ilgilendirmeyen bir konu bile olsa onu yeni bulduğum için tutup projeyi indiriyorum sıfırdan yazılımını yapıyorum birde deniyorum.Asıl sorunda burda çalışması veya çalışmaması önemli değil işime yaraması bile önemli değil o projeyi bulup kodlamak bağımlılık yapıyor sıkıntı burada
Şimdi insanlar bunu güzel bir bağımlılık olarak değerlendirebilir ama bu bildiğiniz gibi değil.En son hesabımı silip atacam ama ne fayda
Github profil linkimi istemeyin maalesef vermiyorum.