Değerli hocalarım merhaba, programlama öğrenmek istiyorum. Hayal gücüme güveniyorum yeterince gelişmiş düzeyde olduğuna güveniyorum. Çok fazla fikir sahibiyim fakat icraate geçemiyorum. Arkadaşlarım var C#'ından tutun PHP sine kadar herşeyiyle biliyorlar fakat adamlarda tık yok.
2009 senesinden beri çok merak ediyorum o zamanlar visual basic ile deniyordum 1 sene uğraşmama rağmen kendimi bir türlü geliştiremedim. Ondan sonrada çok sevmeme rağmen soğudum. O zamandan beri içimde bir ukte. Bunu bir meslek olarak yapmak istiyorum Birkaç defa C# ile başlamayı denedim fakat olmuyor. Udemyden dersleri aldım fakat izlerken sıkılıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Videolarda adamlar bunu buraya yazıyoruz bunu buraya yazıyoruz diyorlar fakat ben mantığını anlamadığım birşeyi kafama kaydedemiyorum sanırım.
Bana hangi dilden başlamam gerektiğini, hangi aşamalar ile öğrenmem gerektiğini, püf noktalarından bahseder misiniz? Kendimi programlamanın çok zor olduğuna şartlandırmışım aşamıyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şu borçlarım olmasa işten çıkıp yanınızda çırak olarak eğitilmek için gelmeyi de çok isterdim fakat şuan onu yapamıyorum. Lütfen benim yol çizmeme yardımcı olun. Şimdiden sizlere çok teşekkür ederiim.