Merhabalar
Bir firmanın nic.tr de alan adı kaydedilmiş. Fakat kaydeden arkadaş bu işleri bırakacakmış. Bu yüzden aradım alan adı idari sorumlu değişikliği için form gönderin bize devredin dedik. Fakat biraz isteksiz davrandı. Siz kendiniz tekrar başvuru yaparak alın dedi.
Şimdi nic.tr de 1 haftası kalmış alan adının. Kayıt başvurusu yapmaya çalıştığımda alan adı haliyle kayıtlı uyarısı veriyor.
Nasıl bir yol izlemeliyim. Sıfırdan yeni belgelerle nic.tr ye başvursak bize bu alan adını verir mi?
Diğer bir sorum ise alan adını aldık. Firma sunucu maili kullanıyor. Ben ise yandex kurumsal maile geçirmeyi düşünüyorum. Bu esnada aynı mail adreslerini açtığımızda veri kaybı yaşanır mı? veri kaybı yaşamamak için neler yapmak gerekli?
hocam mail konusunda birsey diyemem ancak domain konusunda ufaktan bilgi verebilirim size.
hocam firma eger sizin bunyenizde ise karsi tarafla isiniz bulunmanaktadir. kendiniz doldurup nic.tr ye gonderebilirsiniz.
1 hafta sonra suresi bitiyor demisiniz, buna 3 ay daha ekleyiniz bosa dusmesi icin tabi bu 3 ay icerisinde de nic.trnin indexi duracak sitede.