İlk kurulduklarından bu yana sürekli reseller paketim vardır. Bütçeme göre ayarlarım, sayısını yükseltirim, yeri gelir para ödeyemem "ne zaman müsait olursan o zaman ödersin" derler falan.. iyidir yani.. güzeldir yani..
2010 Yılında Müşteri Yorumları sayfasına attığım mesajları ise şu şekildedir ;
Alıntı
Biraz önce bu kadar zamandır hizmet almış olduğum ve aldığım bu hizmette her hangi bir sorun çıkmaksızın 7 / 24 saat destek talebimize cevap veren GüzelHosting yetkililerine, her zaman yaptığım gibi sorunlarımla değil, bu sefer halini hatırını sormak için girip bir ticket açayıp dedim. Baktım ve bu sayfa ile karşılaştım. Sizinle çalışmak inanın çok zevkli. Ben yaklaşık 6 yıldır hosting firmaları ile çalışıyorum. Türkiye'nin şuan çok büyük olanları ile bile çalıştım. Ama ne yazık ki hepsi asortik şirketler. Hatta bir çoğu kelime oyunları ile asparagas yapıyorlar ve paramızı alıyorlar. Tabi ki bu ilk yıllarımızda idi, ancak şuan profosyonel olmak için çalıştığımız bu yıllarda, bizimle beraber güçlenmeye devam eden ve bu yükselişinde hiç bir şekilde maddi destek görmeyen,müşterilerinden almış olduğu manevi destekler ile çalışan siz değerli Güzel Hosting çalışanlarına saygı ve sevgi ile... Sizler bizi, bizlerde sizi bırakmamak dileği ile iyi akşamlar. Lerze Web Teknolojileri