Hocam şöyle düşünün ortalama bir okul kıyafeti 80-110 TL arası biz bu rakamı 60 TL Olarak alalım. Bir lisede ortalama 600 kişi vardır ve biz bu rakamıda 500 kişi olarak alalım. 500 X60 : 30.000 TL yılda para yapar ve 4 yıl lise olduğu için 30.000x4 : 120.000 TL Ve burda gayet yüksek bir rakam ve hesabı minumum olarak yaptım ortalama 200.000 TL yapıyor. O kadar para sadece teksitl sektörüne gidicek ve pek bir yararı olmuyacaktır. Onun yerine o parayı maddi durumu kötü olan öğrencilere verseler paranın fazlası artar bile. Bu hesapta sadece tek bir okul için
Görüşünüz için teşekkür ederim hocam aslında haklısınız fakat üstteki yoruma bakarsanız anlarsanız
üstteki yorumunuza baktım ama
evdeki hesap çarşıya uymadı diye boşuna söylememiş atalarımız, 1 üniforma ile 1 dönem eşit görünüm ile okula gidip gelecek iken 100 TL ile hangi kıyafet alınabilir, hele bir de lise öğrencisi ki en ufak şeyden nem kapan genç kesimden bahsediyorsunuz. o yaştaki çocukların genel düşünceleri "
onda varsa neden bende yok" şeklindedir. yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk sahibi değilseniz inşallah olur ve o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.