XeroForex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
takipçi satış sitesine adwords reklamı çıktım hesabım askıya aklındı ama bu sektörde reklam veren 10larca site var. adwords politakalarını ihlal eden bir reklam mı takipçi like satışı yapan siteler? eğer yasaksa bu reklam verenler nasıl veriyor bilen varmıdır ?
Sektörünüzü biliyorum, bir kaç arkadaş için çalışma yaptık ve devam ediyoruz. Malesef ki eğer hesaplarınız güçlü değilse hesabınız askıya alınır. Reklam metinlerinizi ve site içeriğinizi politikaya uygun yapmalısınız.

tacanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, reklamlarımda "düşük kalite puanı" nedeniyle gösterilmiyor. TBM'de arttırdım. Bu arada reklamlarım yanıltıcı denilerek reddediliyor. Sorun nerede acaba?
Reklamlarınız tıklama almıyorsa düşük kalite puanı uyarısı verebilir. Yalnızca TBM artırmak çözüm değildir. Diğer konu ile ilgili adwords ile görüşün.

Nacre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ben Rize'de bir firmada çalışıyorum google adwors kodlarını ekleyen bu şehir de olan sitelere acaba kendi reklamımızı ettirebilir miyiz?Bunu için google ile bir anlaşma etmemiz gerekiyor mu?
Eğer sitede adsense yayını varsa hedefleme yaparak reklam verebilirsiniz.

WooDy_WooDPeCKeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Adwords 'te Getaş veya GTAŞ tam bilmiyorum sadece söylenişi Getaş diye biliyorum. Bu hesaplar nasıl temin edilir bilgisi olan varmıdır? Bilgilendirebilirse sevinirim. Sanırım bunda önce kullanıp sonra ödüyormuşsun. Şirket olarak. vs.

Saygılar.
YTH hesapları. Google'dan araştırabilirsiniz,