Oguzhanozuag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam birkaç eleştiri yapacağım öncelikle, en modern yazdığınız için baktım fakat modern kavramı böyle birşey değil. Ki modernlik tasarımda aranacak bir kriter de değil minimal veyahut flat şeklinde belirtilebilir. Ayrıca ben sitede dolaşırken yoruldum çok karışık sanki heryeri reklam dolu fakat sitede reklam bulunmuyor şu durumda bile. Nacizane fikrimdir; İyi bir tasarım karmaşıklığın düzenli bir şekilde birleştirilmesiyle oluşur. Benim düşüncelerim bunlar karışıklığı en aza indirmelisiniz. Bu arada tema olarak hoş duruyor örneğin gözüme direk usd/try olan bölüm çarptı üst tarafa taşınması benim gözümde daha iyi olur.
Oğuzhanozu, öneri ve eleştirilerin için teşekkür ederim. Sitenin arka planında çok daha karmaşık ve bir haber sitesi için çok iyi optimize edilmiş bir yapı var. Hem ön planda hem de yönetim kısmında yapılan işleri, yüzlerce, hatta binlerce diğer haber temalarıyla kıyaslayacak olur ve 'Modern' tabirini kullanmazsak haksızlık etmiş sayılmaz mıyız.. Reklam konusu da Google ile alakalı bir durum, kendisi otomatik belirliyor reklam sayısını.. onu da azaltmak gerekiyor haklısın.
Karmaşık demişsiniz, Sadece sağ, sol ve orta kesimler mevcut ve kendi fikrimce bir habaer sitesine oranla sade diye düşünüyorum.. Tekrar teşekkürler.