"Sevgili Beyefendi / Hanımefendi

Epostan için teşekkürler. İlk önce bu işlemde kendinize güvenmeniz gerekir; Bu tamamen gizli olduğu için doğadan dolayıdır. Size bir sürpriz olarak gelebileceğini biliyorum, fakat gizliliğinize istila ederse içtenlikle özür dilerim. Benim adım Bay Rose kevin yönetici ofis sahibi, Reliance bank Ltd, Londra Birleşik Krallık genel operasyonel ve bölge muhasebecisi. Ben bir İngiliz vatandaşıyım.

7,100,000,00 Sterlin (Yedi Milyon Yüzbin Pound) transferiniz için yardım istemek için yazıyorum. Müşterilerimizden biri, ülkenizdeki bir vatandaşın bankamıza sabit bir depozito hesabı vardı, Endonezya'da bir iş gezisindeydi ve işte bu yüzden sonunda bir araya geldi. Ne yazık ki, 26 Mayıs 2006'da, 3.505'den fazla insanın hayatını kaybettiği Endonezya'daki Java deprem felaketinden ölüm kurbanları arasındaydı.

Banka yönetimimin ölümü hakkında henüz bir şey bilmiyordum, bunu biliyordum çünkü onun hesap memuru olduğum için iyi bir arkadaşımdı. Bekâr olunca, hesap açıldığında akraba / mirasçıdan herhangi bir bahsetmedi; Her ne kadar onun dosyasında, akrabasının adlarından birini, ölümü yerine getirmeden önce yerine getirmediği hesaba katılacağı akrabasının / varisinin bir sonraki isminden de geçeceğini belirtmiştir. Fonu bankamıza yatırım fonu olarak taşımam gerekiyor. İşte asistanına ihtiyacım var.

Bankanın bir memuru olarak, bu fona doğrudan bağlanamıyorum, dolayısıyla bu fonu banka hesabınıza almak için yardım talebinde bulunmaktan vazgeçtim. Bu fonun% 50'sini size ayırmayı düşünüyorum. Neredeyse hiçbir risk içermediğini, dolayısıyla bankadan bankaya transfer olacağının altını çizmeliyim. Senden istediğim tek şey, bu fonun asıl sahibi olarak durmak.

Bu işlemdeki gizlilik için şimdilik e-posta ile devam etmemizi isteyeceğim. Bu ortaklık teklifini kabul etmenizi beklerken, fonun adının orijinal fonlu olarak banka veritabanımıza yeniden isminin yeniden yapılmasını sağlamak için aşağıdaki tam bilgilerinizi göndermenizi istiyorum.

Tam adınız:
Tam iletişim adresiniz:
Doğrudan cep telefonu numaranız:
Ana mesleğiniz:

Zamanında cevabınızı takdir edeceğim ve bu süreci hemen sonuçlandırmaya yönlendireceğim. Özel e-posta adresime ulaşın.
Saygılarımızla,
Bay Robert kevin. "

Selam arkadaşlar,

%100 ************** işi ama böyle bir mail gelmiş.