TahirBenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar 4 yıllık için yetecek kapasitem yok sanırım yani kendime güvenmiyorum 2 yıllıkda insanlar hep önyargılı sizce 2 yıllık da olsa üniversite gidilir mi sonradan dgs yapıp uzatmak nasıl olur ?
Kesinlikle GİTME !!! KESİNLİKLE GİTME !
Türkiyede eğitim kapasite ile ölçülecek bir şey değil. Eminim başka şeylere yeteğenin vardır iki yıllık bir bölüm okuyarak bunu zahi etme. 4 yıllık bir bölüme gitmek de ülkemizde çok matah bir şey değil bu ülkede 2 yıllık bir bölümü okuyacağına 2 yıl boyunca hangi mesleği yapmak istiyorsan o meslek için çalış git biyere stajer gibi çalış orada emin ol 2 yıl sonra sana kattığı şey okulun katacağından 100 kat daha iyidir. Aynı zamanda bunu yaparken açık öğretimden bir lisans bölümüde bitirebilirsin. Böylece hem bir mesleğin + lisans diploman olur. İleride devlet memurluğu vb şeyler düşünürsen bu lisans diploması ön lisans'dan 10 kat daha fazla işine yarayacaktır. Kafan karışıksa çevrende sana bu konu hakkında bilgi verecek birileri yoksa özelden bana ulaş bu konu hakkında sana detaylı bilgi vereyim.
Bir kişiyide olsa kurtaralım bu sistemin elinden