Hocam ben insan aşağılamam gerçekten de herkese saygım vardır. bu yaşıma kadar hiç kimseye ne artı ne de eksi bir şey demedim. makama üstünlüğe inanmam ama at hırsızı tipki, sülaleçek enteresan işler peşinde, arsız bir aile karşımızdaki aile. şu an olaya ben sadece annem vesilesi ile dahil olabiliyorum o da aslında "reddi miras vb konuşulmaya başlandı" ben de başka bir çıkar yolu olmalı diye dediğim için araştırmaya başladım.

her yerinden pislik akıyor olayın, sanırım ben de reddi mirasa yönlendireceğim annemi. biz zaten davalığız. yani Allah belalarını versin diyorum artık, ettiklerini allaha havale ediyorum ki insanlara kolay klay arsız, hırsız demem ama yaptıkları sadece bunlar da değil. burada alay konusu edildi bazı söylediklerim ama bizim bir davamız daha var o aile ile. dedem kalpten gitmiş ki adamda kalp yoktu. kadının komşusunun bize söylediği bu rezil kadın "GÜLEREK BİR DE" sağa sola kadın muhabbetlerinde arsızca "yok çayına v*** hapı atıyorum" falan diyormuş. biz bunu sonradan öğrendik, öldüğünde yoksa otopsi isterdik ama yani adam yaşı da olduğundan yaşlılığa bağlı ölüm diye geçti dosyalara. hayır bu durumda bile aile arasında çatlaklar çıkıyor "yok siz 1 sene sonra adamın mezarını mı açtıracaksınız, yok artık daha neler gibi" ne olduğu var ne olacağı, gerçekten de yılan hikayesine döndü ama yani şu an Allah'a havale etmekten başka bir şey söz konusu değil tabii ki.