Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında olayın %90'ını verdim Niş siteyi, bir bütünü oluşturan parçalardan herhangi biri gibi düşünün. Anahtar kelime ev ise; banyo, tuvalet, duvar, pencere niş oluyor

Teşekkür ederim, faydalı olabiliyorsak ne mutlu bana Makale için kesinlikle satın alınarak yazdırılmasına karşıyım. Eğer çok güvendiğiniz ve sizin kadar ilgi gösterebilecek olan biri varsa amenna
30.04.2018 - Tema seçimi

Sen de mi wordpress kullanıyorsun diyecek olanlar var mı Evet ben de wp kullanıyorum. Hani Cüneyt Arkın'a sormuşlar ya, " Neden devamlı Nevet Nayır diyorsunuz " diye, o da cevap vermiş: " Nalışkanlık işte " , bizimkisi o hesap Wp kullanmaya devam. Forumda tema konusunda çok başarılı arkadaşlarımız var. Onlardan satın alabilirsiniz. Ben geçen aylarda kişisel bloğum için Tehemeforest'ten bir tema almıştım. Onu kullanacağım. Projeme uygun olduğunu düşünüyorum. Temayı merak edenler için burada.

Bu aşamada ayrıca, kullanacağınız eklentileri ve araçları da belirleyin. Mesela kadın sitesi için bazı arçalar var; Bel kaçla oranı hesaplama, doğum tarihi hesaplama, yumurtlama günü hesaplama gibi. Seçtiğiniz sektörde buna benzer araçlar varsa, bunların araştırmasını yapabilirsiniz.

@MucahidBozkurt; , @Efece; , @DioJeN; @vetfak; @oguzhankayan; @Padre; @sarp; @Napolyon; @EmreYILMAZ; @iwd35; @sinanksk; @RoyalTANITIM; @Khaba;@selim5051;@Daryl_Dixon;@kadirzm;@gurmelgyo;@Marin;@emirhancam12;@OguzhanWM;@PhpCode;@ugur34;
@dolupara;@bilgin71;@OnurCemil;@kodflex;@baymobile;@BoraBozdogan;
@Karyotip;@MDUDU;@asabilisim;@sanalyus;@Alperenyld;@depresionist;@mustafaysn;@SeaMs;@WinstonTR;@ustaadam;@Amir4543;@ultraslan3556;
Hocam eyvallah sağolun yorumunuz için bir kelime buldum mesela adwordsde ort. tbm 0.29$ diyor iyimidir sizde türkçe kelime niş ort tbm kaç veriyor?