siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de sabit zannediyordum. şoförlerle konuşunca durumun öyle olmadığını söylediler. genelde fiyat değişmiyor ama biz de taksi gibiyiz dediler. 15-20 defa binmişimdir. her seferinde nereden gitmek istersiniz diye soruyorlar. sebebi de sanırım fiyat değişikliği olabilmesinden kaynaklanıyor.

şuan kadar 1 kere fark aldı. 1 km yol için 20 tl fzla alması da ayrı bir saçmalık. onu da uğraşmamak adına kabul etmiştim ama şimdi kredi kartına bakınca her seferinde 1-2 tl fazla aldığını farkettim. kullanıyorsanız kredi kartınızı kontrol edin sizde de aynıdır muhtemelen.
Kontrol ediyorum bende değişiklik yok. Nakit ödüyorum uzun zamandır başlangıçta ne yazarsa hatta yolu bile uzatıyorlar trafik oldugundan aynı fiyatı veriyorum. Nakit öneriyorum o zaman size