Üstad merhaba, 1 sene önce Alastyr'dan Reseller Hosting aldım. Satın aldıktan sonra daha ucuza daha güzel paketlerin satıldığını gördüm. Sizin pakette Alastyr'a göre çok çok ucuz. Fakat ikisini karşılaştırınca Alastyr (veya eşdeğer büyüklükte bir firma) yıllardır bilindik firma olduğu için ister istemez güven duyuyor insan. Fakat daha önce adını duymadığım firmalar bu hizmeti daha ucuza veriyorlar. Benim merak ettiğim müşterilere bu güveni ve garantiyi nasıl verebiliyorsunuz ? Mesela Reseller aldığımda onlarca/yüzlerce müşterimin dosyaları bu hesapta barınıcak. Yani ben bu konuda nasıl güvenebilirim, yarın bir gün durduk yere kapanıp kapanmayacağına ? ( Hocam yanlış anlaşılma olmasın, bu mesaj ile kötü bir ithamda bulunmak değil de, sadece bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmek ve neye dayanarak güvenebileceğim konusunda bilgi almak için yazdım.
Seni tenzih ederim. )
Yani aslında kafamdaki tek soru işareti şu sanırım: (Fiyat avantajını saymazsak) Neden büyük bir firmadan hizmet almak yerine sizden veya başka bir yerden hizmet almalıyım ?
( Burada yine parantez açayım , belki şirketiniz büyük olabilir, sadece genelleme yaptım,Yanlış anlaşılmasın )
Aklımdaki bu sorulara cevap verirsen Alastyr veya başka büyük firmadan kazık yiyeceğime senden hizmet almak isterim.
Cevabın için şimdiden teşekkürler
Ben sipariş verdim şuan memnunum gayet lakin bende bu sorunun cevabını merak ediyorum banada atabilir misiniz?