Ben genel olarak yazdıklarınıza katılıyorum. Okuma sorunumuz var. O-KU-MA-YAN bir toplumuz. Eğer yazılanları okumuş olsak hem bizim zamanımızı çalmayacaklar hem de kendi zamanlarını çalmayıp daha fazla iş yapabilecekler. Sadece size katılmadığım tek konu; bir site için astronomik fiyat verenler oldu demişsiniz.
Bunu neye göre dediniz? Siteyi inceleyipte mi yoksa kafanızdaki tanıtım yazısı ücretine göre mi? Örneğin ben 35 TL'ye de tanıtım satıyorum 20 TL'ye de. Ama şöyle birşey var 35 TL'lik sitenin günlük 500 hiti var fakat etkisi büyük. 20 liralık sitenin 5k hiti var ama etkisi düşük. Gidipte fiyatı yüksek diye 35 TL olan siteyi kötülemek doğru olmaz. Tabi herkes objektif olarak bunları açıklamayabilir. Ama ben kendi adıma konuşuyorum bir sitenin, bir tanıtımın değerini sitenin kalitesi ve sana olan yararı belirler.
Tekrar belirteyim yazdıklarınıza tamamen hak veriyorum. Herkese iyi forumlar
Astronomik rakamdan kastım şuydu; konuda da belirttim. Arkadaşlara toplu alım yapıyorum, tek tek gelince pahalı oluyor. Toplu indirim yapacak olan gelsin alım yapalım. Piyasa zaten ortada. Demek istediğim oydu. Zaten isteyen istediği miktarda fiyat verebilir. Kimseye vermeyin demiyorum. Ama bana uygun fiyatla gelin diye yazdım. Yazmama rağmen tek tek site atıp uçanlar vardı...