Tüm aile yaptırdığımız için benim poliçenin net rakamını hatırlamıyorum ancak yıllık 540 TL civarında olduğunu hatırlıyorum. Yani aşağı yukarı GSS'den ucuza geliyor
Uzun süredir yaptırdığım ve hiç hastaneye gitmediğim için benim poliçede hasarsızlık indirimi vardır muhtemelen.
Ben de ömür boyu yenileme garantisi dedikleri hizmet bulunuyor, bildiğim kadarıyla bu hakkı alınca fiyatlar daha düşük oluyormuş.
İlk defa poliçe yaptıracaksanız olsa olsa 800 TL civarında olsun.
Ek olarak benim poliçe sadece yatarak tedaviyi[24 saatten fazla hastanede kalmayı gerektiren her durum] kapsıyor, yani sizin de belirttiğiniz gibi büyük meblağların çıkacağı durumları kapsıyor. Gribe bakmıyor. Zaten grip olursam sıkıntı yok.
İnternetten kazancın iyise ikisini de yaptırırsın aslında. Ufak tefek rahatsızlıklarda ilaç yazdırmak için Gss kullanırsın, büyük meblağlı durumlarda özel sigortanı kullanırsın. Ben 8 yıl önce devlet hastanesinde sol diz çapraz bağ ameliyatı olmuştum. Doktora sordum hocam sigortam olmasa özelde bu ameliyat kaç para tutar demiştim. Yaklaşık 90 bin lira tutar demişti. Ama senin dediğin sigorta olmuş olsaydı 1 krş ödemeden özelde ameliyatımı olup evime giderdim.