WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak tefek şeyleri kastettmiyorum ben büyük miktarlı durumlar olabilir bunun bir kısmını sigorta karşılar. Allah göstertmesin bi yerine platin takarlar 200 300 bin masraf çıkarırlar ama sen süper zengin biriysen sorun yok. Bizim gibi insanlar için sigorta önemli onu diyorum.
Hocam sataşma , ben super zengin filan degilim. sadece devlet hastenesinde migdem bulanıyor, içim almıyor, rahat olamıyorum, , o yuzden devlet hastenesine gitmiyorum..Böyle bir durum da kımse benım kolumdan tutup zorla devlet hastanesine sokamaz degil mi ? ...gitmedigim halde 5 k borç çıkması ters mantık degil mi ? Hak veriyorsun yani şu an

Yani şöyle düşün, mahalle bakkalının önunden geçiyorsun ve cebınde bir paket sigara var fakat sıgarayı arka sokak ta bulunan bakkaldan almışın..Mahalle bakkalın sigara yı goruyor ve ver bakalım o sıgaranın parasını bana diyor. Aynı sigara bende de var çunku dıyor, sen arka tarafta kı bakkaldan alıp ödemesini yapmıssın ama benı enteresa etmez, ben senın mahalle bakklanınım yaptıgın ayıp öde bakalım diyor....