fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Burda tercih sizindir demekle sorunu ben kaynaklı olduğunu ve benim destek istemediğimi göstermeye çalışıyorsunuz.
2. Bir önceki mesajınızda gece saat 3 te destek mesajı gönderdiğimi ve cevap veremediğinizi söylediniz. Bunuda belirteyim ben destek mailini 1 gün öncesi saat gece 3 te gönderdim gündüz dönüş yapılır bende diğer gün ayarlarım diye.

Kısacası burda beni haksız duruma düşürmeyin. Sonra okuyanlar benim destek almak istemediğimi sadece karalama amaçlı açtığımı düşünmesinler.
Zaten ben tekrardan belirtmek isterim sizin temanız çok iyi yani temayı kötülediğimde olmadı sadece sizin destek vermeniz konusunda sorun olduğunu tekrardan üstüne basarak söylüyorum.
Siz suan kavga istiyorsunuz sadece. Ben yazilarimda da belirttim gece 3 te mesaj gondermissiniz sabah diger destek talebleri ile karismistirngozden kacmistir diye belirttim tek bir kanaldan iletisime gecmeyin acilsa mail atin tekrar gun icerisinde hatirlatin. Sadece 1 kere gece 3 te mesaj attim cevap vermedi diye suclamayin. Tekrardan dedigim gibi tercih sizindir site sizindir burada bu kavgayi yapasiya kadar suan sorununuz cozulmus ve siteniz yayindaydi. Maalesefki siz suan cozum degil.kavga ariyorsunuz.