İçerik: Xamarin teknolojisi kullanılarak hem android, hem iphone platformlarında çalışacak bir mobil uygulamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Eğer Xamarin bilmiyor fakat başka dilleri kullanarak bu iki ürünü çıkarırım diyorsanız, buna da tamamız.

Kendi geliştirdiğimiz web sitemizin alt yapısı zaten json ile haberleşerek çalışmaktadır. İlgili arkadaşa paylaşacağımız bu web sitesinin, mobil tarafının en kısa sürede bitirmesi gerekmektedir. Hangi parametreleri göndermesi gerektiğini, json'dan dönen değerin ne anlama geldiğini ve bunu nasıl işlemesi gerektiğini zaten anlatacağım. Orada bir sorun yok.

Beklentimiz: görsel gözü olan, bu işi hakkıyla yapabilecek ve kesinlikle en az bir referansını gösterecek arkadaşları değerlendirmek isteriz. Hiç referansınız yok, bu ilk adımınız ise yaptığınız demo çalışmalarını da gösterebilirsiniz, hak ediş ücretinizi almakla beraber seve seve referans oluruz.

Kendisine güvenen, tercihen istanbul'da ikamet eden (başka şehirde ise kesinlikle referans göstermesi gerekir) ve kesinlikle amcası, dayısı her hafta vefat etmeyen birini aramaktayız.

Biz kimiz ve neden böyle bir şey yapıyoruz: biz bir yazılım şirketiyiz. Projesini yürüttüğüm ve mobil uygulamasını talep ettiğimiz bu web sitesinin android kısmını geliştirmeye başlamıştım android studio'da. Ancak başka bir projemizden dolayı, talep ettiğimiz bu mobil uygulamayı outsourcing mantığıyla gerçekleştirmeye karar verdik.

Ücret: ilgili ön görüşmemiz esnasında (varsa referanslarınızı görüp) web sitesini paylaşacağım. Nasıl haberleşmeniz gerektiğini, örnek demo kullanıcısı vererek tarafınıza bilgiler vereceğim. İncelemelerinizin ardından en geç 24 saat içerisinde tarafınızdan ücret beklentinizi bilmek ve çalışmak isteriz.

Şimdiden hayırlı olsun.