fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan sadece temayı ayarlayamadım diye site tamamen sıfırladım. Ve ayrıca hala uyumadım neden sadece temada sorunları yapamadım diye 5-6 saatimi aldı.
Ben kurumsal olmadığınızıda biliyorum. Ama şimdi destek talebi oluşturduğumda ne olacak tema ve yedeklerin hepsi elimde patladı.
Ve tek müşteri olmayabilirim haklısın zaten bende tek müşteri olduğumu söylemedim. Burda size tek müşteriniz benim benimle ilgilenin demedim ayrıca neden kabul etmediğinide 6 saat uğraştıktan sonra 12 sefer wordpressi yeniden kurup yeniden tema yükleyip verileri yeniden yükledim. 8 defa kurulum videosunu izleim ve sonunda sağolsun destek almam gerekmediğini öğrendim

ilginizden dolayı teşekkür ederim (!)
Oncelikle lisans hatasi sizin verilerinizi silmez veya engellemez. Yapmanizngereken tek sey admin panelinden veya ftp uzerinden tema dosyasinin ismini degistirmek olur. Farkli temayabgecici olarak gecebilirdiniz ki wordpressi sifirdan kurmaniz cok hatali islem olmus. Gece gec saatlerde zaten insan bedeni uykuya ihtiyaci olur yorgun olur dalgin olur siz dalgin kafa ile yaptiginiz hatalar ile suan beni sucluyorsunuz sebebi saat gece 3 te yazmis oldugunuz meaaja cevap vermedim diye verilerim gitti diyorsunuz fakat verilerinizi tema degil siz sildiniz. Suan oturup kavga mi edecegiz yoksa sorununuzu mu cozecegiz.