Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim kimsin bilmiyorum ama adamın cevabı gördünmü okumuyorum demiş. Yahu bırak anlamasını sağlamayı, okumasını bile sağlayamıyorsun. Nerede olduğumuzu görüyomusun. En kısa zamanda ülkeyi terk edicem. Buralar gelişmeyecek. Bir teknolojiyle yok edildiğinde kimse ne olduğunu bile anlamayacak. O savaş başladığında burada olmanın hiçbir anlamı yok. O savaş başladığında burada olmayacağım, aileminde burada olmaması için elimden geleni yapacağım. Çünkü beden gücünün hiçbir önemi yok. %100 yerli ve milli uydularımız umarım Türkiyeyi kurtarır.

Büyük ihtimalle dış kuvvetlerde şöyle düşünecek, Eğer bir adam akıllıysa çıkar oradan çıkmamışsa zaten bitsin. İhtiyaç yok. Savaş çanları çaldığında çıkarım buradan keşke beden gücünün bir önemi olsaydı da yırtık ayakkabılarımızla atalarımızın yaptığı gibi bu ülkeyi savunabilseydik ama öyle bişey yok. Atatürk'ü malesef anlamadı kimse. Geliştirmedi teknolojiyi. İlerlemedi işte. Onlar Öyle kazanamadıklarını bildikleri için bu sistemler gelişti zaten Bilimle birlikte geldi. e:mc2 çıktı adamlar nükleerde kullandı formulü. Neyse yapacak bişey yok. Varsa buraları okuyan akıllı birileri o savaş başladığında burada olmasının sadece kağıtta bir istatistik olacağını bilsin. Sizede iyi forumlar.
yahu sen boşuna duruyorsun tr de hemen git.. beyenmiyorsunuz neden suyunu ekmegini yiyip laf kalabalıgı yapıyorsunuz...

2 üst konunda cumhurbaşkanını savunma demişsin. lafını bile etmedim. 3 cü konunda demişsin nukleer bilmem ne yazmışsın durmuşsun. sinopluyum ben, ve sinop cumhurbaşkanının tarafından olmayan bir il sen anladın onu.. ve nukleer santral çalışması yapılıyor ve sinoplular kurdurmak isdemiyor hemde %80 kalmış birşeyler anlatıyorsun. anladın demi zihniyeti buradan konuşmak çok kolay. hem bazı odaklar yaptırmasın. heme onun fikrinde olan odaklar burada yorum yapsın. neden yapılmıyor acaba kimler yaptırtmıyor kimler engel oluyor bu işlere.