5 Ay Ethereum Miningde Kullanıldı. (Hala Kullanılıyor)
uyarısını da dikkate al hocam, 5 ay boyunca 7/24 %100 load altında çalışan, sürekli sıcaklığından dolayı fan çalıştığından fan ömrünü tüketmiş bir kart.
Kişisel kullanımda gün içerisinde oyun veya herhangi bir yük binmediği müddetçe %50 elektrik tüketim 55 derecenin altında fanı bile dönmeyen, GPU kullanımı yüzde 5'lerde olan bir kart almak ile bu tip bir kart almak arasında ciddi fark var.
Yanlış anlama niyetim bilmişlik ya da herhangi birşey değil sadece az biraz piyasayı ve yıpranmış ürünü bildiğim için fikrimi beyan ettim. Ha bazen çok uygun tertemiz ürün denk gelir, senin söylediğin fiyatın da altına bulabilirsin. Şans işi ama inan mining yapmış bir kart, hele hele de ether kazmış bir kart ciddi anlamda yıpranmış olur.
Şahsi bilgisayarımda 1080 var ve gün içerisinde ne kadar çalıştığını ya da ciddi bir oyunda ultra ayarlarada elektrik tüketimi ya da ne kadar çalıştığını takip ediyorum. Biz kart mart kullanmıyoruz ama maden işi resmen sömürüyor
Bu arada şu bilgiyi de vereyim adam bunu 1500'e de satsa kazançlı, aldığı dönemin fiyatı ve 5 aylık kullanımından elde ettiği gelir nedeniyle...