forzabjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enpara kredi kartının bir numarası yok hocam, bende de var aynen 12bin limitli arayıp iptal ettim hiç bir olayı yok puan biriktirmiyor, sadece finansbank işyerlerinde taksit yapıyor. diğer yerlerden alışverişlerini 3.000 tl yi geçmeyecek şekilde vadesiz taksit yapıyor ama aldığın şey kanunen taksit yapılabilir bir şey olması gerekiyor. Yani çok bir numarası yok şöyle mil ya da bonus kazandıran bir yapısı olsaydı hiç bırakmaz kullanırdım. He bu arada enpara'nın geri kalan her şeyinden acayip memnunum yıllardır kullanıyorum. kredi kartı pek öyle olmamış gibi geldi banaHayırlı olsun, çok açılma sana gelen zarfta da bu yazacak
Hocam o kullandığın alana bağlı. Küçük esnaftan kıyafet al ya da internetten telefon al onu 6 taksit yapabiliyorsun. Birde yıl sonu kart aidatını bize verecekler diyor. Hani hiç akılda yokken şöyle bir 100 lira geçseler hesaba çok ta tatlı olur

Enpara kredi kartı kullanmanın mantığı şu. Puan kazanmak veya taksit olayına girmeyeceksen bonus kredi kartını kullan, taksitlendirme işleri ve ufak harcamalar için enpara kredi kartı. Aidatı yok masrafı yok, cepte durmasının zararı da yok yani.