Öncelikle genel olarak listeyi metin olarak tepeye eklendi ve listeye eklemeler yapıldı.

Demiroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu takipteyim. Güzel bir liste oluşturulacağını umuyorum.

Bir+Bir=Üç Dave Trott
Pazarlama 4.0 Philip Kotler
100 $'lık Başlangıç Chris Guillebeau Guillebeau
SCRUM: İki Katı İşi Yarı Zamanda Yapma Sanatı Jeff Sutherland
teşekkürler

Wallace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Affola hocam resimler bende gözükmüyor, DNS yok sanırım ondan başka bir siteye yükleme şansınız var mı?
Metin olarak eklendi liste.

Act adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir liste hocam. Ne zamandır böyle bir liste arayıp toparlamaya çalışıyorum. Kişiden kişiye değişir ama, sizin en beğendiniğiniz bu bana çok şey kattı dediğiniz 2-3 kitabı yazar mısınız onlardan başlamak isterim.
listede en üsttekiler öncelikli olmak üzere dizdim aslında genel bir liste. girişim hedef ve amacınıza göre düşünülebilir. fazla bir kitap yok 15 tane kitabı girişimci olmayı düşünen kişinin bir kaç ayda okuması lazım.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende listeyi göremiyorum.Josh Kaufman - Kendi Kendine MBA
Peter Thiel - Sıfırdan Bire
Teşekkürler.
Birisi var listedekilerden, diğeri eklendi.
Metin olarak eklendi liste.

Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Liste gözükmüyor mobilde güzel paylaşım olmuş
teşekkürler. Metin olarak eklendi liste.

ikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Liste bende görünmüyor bu nedenle liste hakkında yorum yapamayacağım. Ancak fikir güzel.

İkinci olarak da kitap tavsiye eden arkadaşlar bir iki cümle ile kitap hakkında bilgi verebilirlerse daha güzel olur diye düşünüyorum.
Örnek olarak "Scrum" ile ilgili kitap yazılmış. Bu kitabın ben IT ciler için olduğu izlenimi edindim. Gerçekten böyle mi yoksa herkese hitap eden bişey mi merak ettim.

Bu arada benim de listede yoksa eklenmesini istediğim ilk aklıma gelen kitap:

buy ology: martin lindström > tüketicilerin satın alma davranışlarında bilinçaltı konuların etkisini anlatıyor.
dürtme: richard thaler > bu biraz daha iktisat bilimi ile ilgili ancak ilk yarısı gibi 200 sayfa falan ufak farklılıklar ile insanların farklı tercihlere yönlendirilebilmesi anlatılıyor.
teşekkürler. Metin olarak eklendi liste