Olaya nasıl baktığınız ile alakalı bir durum. Size şöyle bir şey sorayım. Bu sitede her 3 kişiden neredeyse 2 sinin avatarında seo expert gibi terimler yazıyor. Peki forumda hakkıyla işini yapan kaç kişi vardır? Aynı olay bunun içinde geçerli. Adam istediği fiyattan istediğine satabilir bir mahsuru yok. Hak işine gelince de az önceki seo expert örneğim bunun içinde geçerlidir.
Her 3 sitenin neredeyse 2 tanesi wordpress altyapısına sahip. Türkiye'de ki tasarımcıların hepsi wordpress altyapısı kullanıyor. Ünlü siteleri numberone, nebilim bi dünya site. Komiktirki bu sitelerin temalarının bi çoğu themeforest sponsorluğunda dönüyor

. Adam temaya veriyor 50 dolar satıyor 1000 dolar. Buna serbest ekonomi deniyor. Ama genele baktığında yapılan büyük ayıp ve yanlış.