Merhaba arkadaşlar,

Bugün envato üzerinden haber ve şehir portalı olarak kullanabileceğim, Newsmag & Newspaper tarzında temalar arıyordum. Newspaper, Publisher temaları zaten panelimde mevcut ve hali hazırda kullandığım için bu iki temaya da oldukça hakimim. Arayışlarım boş çıkınca WordPress dışına çıkarak farklı script arayışlarına girdim.

Google'da karşıma turkiyemix adında bir site çıktı. Çelebi şehir portalı adı altında bir sistem sunmuşlar. İnceledim, inceledim, inceledim. Kaynak kodlardan da WordPress olduğunu farkettim. Zaten tasarım hatları, blok başlıkları vs çok tanıdık gelmişti. Adamlar bildiğimiz themeforest üzerinde satışta olan Publisher temasını şehir portalı haline getirip 1750 TL'den satışa koymuş. Newsmag, Newspaper ve Publisher tarzında temaları kullananlar bilir, sıfır kod bilgisi ile panelden page builder eklentileri ile bu temayı istediğiniz şekle sokabiliyorsunuz. Bunun için webmaster olmaya bile gerek yok.

Hemen canlı destek bölümünden yazdım. 50 dolarlık temayı neden 1750 TL'ye satıyorsunuz dedim, WP dahil bir çok sistemi harmanlıyoruz diye cevap aldım.
Satış hakkınız oluyor mu harmanlayınca dedim, evet oluyor dediler. İstediğiniz yere de bildirin diyor.

Çelebi (Publisher): https://turkiyemix.com/urun/celebi-sehir-portali-mega/

Biraz inceleyin, daha sonra da temanın demolarını inceleyin. 1-2 saat içinde pagebuilder eklentileri ile aynısını yapabilirsiniz.

Envato üzerinde bildiri yapabileceğimiz bir yer var mı? Yada gerçekten bu şekilde satış hakları olabilir mi? Gerçekten anlam veremedim.