1500 TL + yemek + yol

(
@halilx35; hocam sizin için demedim Türkiye geneli böyle )
Durum vahim desenize
Yazdılarım çok ekstrem şeyler değil. Klasik bir yazılımcı özellikleri. Bizdeki fiyatlandırma personel bilgisine göre değişmekte olup yarattığı katma değere göre hakkını fazlasıyla almasına dayalı. O yüzden yorumunuzu kaldırmanızı rica edeceğim.
Valla kusura bakmayın ama bir pm gönderme nezaketinde bile bulunmadınız ortalama bir fiyat vermeniz yeterliydi.Yazdıklarınız çok ekstrem şeyler değil diyorsunuz fakat bu yazdıklarınızı gerçekten hakkıyla yapan birini bulmanız durumunda 4-5k tl maaşı olması gerekli diye düşünüyorum.Yurtdışına kıyaslayınca daha da düşük söyledim TR şartlarını piyasayı bilmiyorum dediğim gibi şahsi yorumum üzerinize alınmayın hocam.
Ahım şahım biri değilse maksimum 3250₺ alabilir. Ama üretken ve sürekli geliştiren bir donanıma sahipse böyle bir üst sınır yoktur.
Hocam 3k tl bile çok düşük bir rakam diye düşünüyorum.Şu özelliklerde bir adam TR de 800 dolara çalışacak yani

Gerçekten yazılım işi Türkiyede yapılacak iş değil bunu anladım.Şahsi yorumumu iletiyorum konuda yazdığı gibi ingilizce biliyorsa hiç işe gitmeden trafik sıkıntısı çekmeden evinden yurtdışından aldığı işlerle aylık rahat 1500 dolar+ kazanır.
Konuya tartışma yaratmak için girmedim.Tekrar belirtiyorum piyasayı bilmediğim için yazıyorum bu özelliklerde biri için bu fiyatları duyunca şok oldum.Öğrenmek istediğimi öğrendim teşekkürler. Herkese hayırlı kandiller...