RuLing34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Rakip analizinde kullandığınız - tavsiye edebileceğiniz seo araçları nelerdir?
Teşekkürler..
Konuyu güncelledim, sorunuzun cevabı konumda mevcut.

marsandiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle başarılar dilerim.

template'ler konusunda nasıl bir yol izleyeceğinizi merak ettim, konuyla ilgili o kadar çok sayfa ve şablon var ki. kendiniz sıfırdan mı oluşturacaksınız yoksa varolanları mı ekleyeceksiniz siteye?
bir de, zaten dikkatinizi çekmiştir de yine de söylemiş olayım. affiliate link kullanımı gelir konusunda katkı sağlayabilir gibi. üst sıra sitelerin çoğunda bu tarz linkler yer alıyor. template tanıtmış ve affiliate link vermiş.
Sorunuzun cevabı güncellemede mevcut. Rakiplerimi inceleyerek her site için ayrı template ve şablonlama seçiyorum.

mmxceb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta oldu ingilizce niche sevdasına kapılarak ben de girdim bu işe ve sizi takipteyim. Faydalı bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.

Soruma gelince; İngilizce makale yazarı olarak tavsiye edebileceğiniz güvenle özgün ve SEO'ya uygun ingilizce makale yazdırabileceğimiz forum üyeleri var mıdır?
Çalıştığım Türkiye'den 2 arkadaş var, aynı zamanda freelancer.com üzerinden anlaştığım 3 kişi daha mevcut. Aciliyet ve iş durumuna göre iş yönlendiriyorum. Kimsenin adını maalesef vererek referans olamam. Araştırırsanız forumda zaten kişilere ulaşabilirsiniz.

Konu güncellenmiştir.

Soru ve sorunlarınızı konu altından iletebilirsiniz.