Bende lojistik sektöründe çalışıyorum. Üstelik çağrı merkezi, olayları kafanda bir tahmin et
iş stresini atmak için yaptıklarım ;
- Haftada ayda 3-4 defa arkadaşlarla rakı masası.
- Havalar güzelleşti, 2-3 günde bir sahilde, çay, kahve, çekirdek sohbet.
- Ahşapla, odunla uğraşmayı çok severim, akşamları evde kısa kısa vakit ayırıp kütükten saksı yapıp güzel olan kızlara hediye ediyorum.
- Haftanın belirli günlerini sadece yeni tanıştığım kızlara veriyorum. Yeni insanlar tanımak hoşuma gidiyor, sağlam kafa dağıtıyor.
- Güzel bir ekip ayarlayıp kamplara gidiyorum. Ayda 2 defa kamp yaptığımda muazzam huzurlu ve sakin oluyorum.
- Arada bir starbucks'a gidip, 1 bardak kahvemi içene kadar sıkıcı olan insanları izleyip keyif alıyorum.
- Uzun süredir yapmıyorum ama yakında tekrar başlayabilirim, balık tutmaya giderdim eskiden haftada 1 gün.
Yazamadığım bir kaç etkinlik daha var. Kısacası olay şu hocam, rutinin dışına çıkman lazım. Bir yere sürekli gidersen yada sürekli aynı şeyi yaparsan o sıradanlaşır sıkıcı bir hal almaya başlar. Farklı semtlerde, farklı mekanlarda takılacaksın en basit örnek.
Yeni başladığın için sürekli hatalar yapıyor olman gayet doğal, en iyi öğrenme yöntemide hata yaparak öğrenmektir bilgin olsun