ÖZELLİKLER
1) Sınırsız makale özgünleştirme
2) Sınırsız dil ekleyebilme
3) Sınırsız kelime ve eşanlam ekleyebilme
4) Sınırsız lisans
5) 39 bin Türkçe eş ve yakın anlamlı kelimeden ve 17 bin İngilizce eş ve yakın anlamlı kelimeden oluşan kelime veritabanı
6) Kelimeleri dillere göre kategorilendirebilme, kategorilere göre spinleme yapabilme, sınırsız kategori ekleyebilme
7) .csv formatında sınırsız kelime import edebilme
8) Rastgele ya da adım adım ilerleyerek makale özgünleştirebilme
9) PHP-MySQL, açık kaynak kodlu yazılım
10) Kişisel kullanımınız için istediğiniz kadar domain'e kurup dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

KİMLER KULLANABİLİR?

Akademik anlamda makale yazanlar, web site içerik editörleri scripti kullanarak kendilerine ciddi anlamda kolaylık sağlayabilirler. Kişiselleştirilebilir özgünleştirme özellikleri sayesinde zamanla ideal ve kendinize özgü bir makale özgünleştirme programı oluşturabilirsiniz.

KOLAY KURULUM

Kolay kurulum özelliği sayesinde scripti kolayca ve hızlıca kurabilirsiniz. Kurulumda sorun yaşayan kullanıcılara ücretsiz destek verilir.

DETAYLI KURULUM ve KULLANIM ANLATIMI VİDEOSU ( LÜTFEN İZLEYİNİZ! )

Spinlio Makale Özgünleştirme Kurulum ve Kullanım Anlatım - 1

Spinlio Makale Özgünleştirme Kurulum ve Kullanım Anlatım - 2

PANEL EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

ÖZGÜNLEŞTİRME EKRANI GÖRÜNTÜSÜ

FİYAT
Sabit Fiyat ->75

ÖDEME
GARANTİ BANKASI
ENPARA
BITCOIN ve ALTCOINLER ile de ödeme kabul edilir.

İLETİŞİM
E-Posta: yusufmutlu88@gmail.com
Forum üzerinden DM ile de ulaşabilirsiniz.

Demo bilgisi isteyene DM ile iletilecektir. Spinlio makale özgünleştirme kurulum ve kullanım anlatımı videosunda detaylı açıklamalarla birlikte bir demo makale özgünleştirme işlemi de yapılmaktadır.

Notlar:
1) Bitcoin ve altcoinler ile yapılacak olan ödemede günlük piyasa kurundaki 100 tl'lik karşılığı baz alınarak işlem yapılacaktır.
2) Script kişisel kullanım amacıyla satılıktır, ticari faliyet güderek scripti geliştirip satmak isteyenler DM'den ayrıca iletişime geçebilir.
3) Spinlio hiçbir makalenin anlamı bozulmadan spinleneceğini garanti etmemektedir.