caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Header'da sosyal kısmında kayma var ve çok sade duruyor, renkli kullanabilirdiniz ikonları daha hoş durabilir.
  • Temadaki [...] 'lar çok göze batıyor, farklı bir şeyle değiştirmek güzel olabilir.
  • Tüm başlıkların mavi olması amatör göstermiş, kategoriler için farklı renklendirme kullanmanız güzel olur. Temayı renkli (kırmızı, mavi, turuncu vb.) hayal ettiğimde daha güzel görüyorum.
  • Footer'da bir şeyler eksik ya da bir şeyler fazla, tam çözemedim ama footer olmamış, küçük footer kullanmayı deneyebilirsiniz.
  • Yazı içlerinde sidemenu photogallery gibi duruyor, konu başlıklarını resme gömmeyin bence.
  • + O yine sidemenu'de en baştaki şey güzel ama farklı renk kombinasyonlarıyla alta doğru başka şeyler eklenebilir, örneğin kırmızı bir tane koyup küçük sosyal medyayı da ona koyabilirsiniz, twitter api falan.
  • Konu içinde boş yazı koymayın, özelleştirmeler olsun, yazı tipleri, H1'ler alıntılar CODE'lar falan ekleyin, onları da ayrı stillerle süsleyin temaya özel dursun.
  • Buradasınız' kısmı olmamış.
  • İçeriği paylaş kısmına görsel efekt eklenebilir, üzerine gidince renkli olur falan.
  • Yorum kısmında bir eksik var ama tam çözemedim, elleseniz de olur ellemeseniz de idare eder yani zaten yorum bloglarda çok etkili bir şey değil.
  • Yapabiliyorsanız Scroll çubuğunu değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • En alta inince yukarı çık butonu güzel olabilir.
Önemli değil.
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim hocam bildirimlerinizi güncelleme listesine ekleyeceğim. bu arada sidebar'daki resime gömülü yazılar widget dediğiniz tarzda başka widgetlerde var, haklısınız demo olduğu için diğer widgetleride göstermem gerekiyordu fakat onları footera koyduğum için oraya koyma ihtiyacı duymadım yani footardaki widgetler sidebara da ekleniyor.

tema ufak bir güncelleme aldı