• Header'da sosyal kısmında kayma var ve çok sade duruyor, renkli kullanabilirdiniz ikonları daha hoş durabilir.
  • Temadaki [...] 'lar çok göze batıyor, farklı bir şeyle değiştirmek güzel olabilir.
  • Tüm başlıkların mavi olması amatör göstermiş, kategoriler için farklı renklendirme kullanmanız güzel olur. Temayı renkli (kırmızı, mavi, turuncu vb.) hayal ettiğimde daha güzel görüyorum.
  • Footer'da bir şeyler eksik ya da bir şeyler fazla, tam çözemedim ama footer olmamış, küçük footer kullanmayı deneyebilirsiniz.
  • Yazı içlerinde sidemenu photogallery gibi duruyor, konu başlıklarını resme gömmeyin bence.
  • + O yine sidemenu'de en baştaki şey güzel ama farklı renk kombinasyonlarıyla alta doğru başka şeyler eklenebilir, örneğin kırmızı bir tane koyup küçük sosyal medyayı da ona koyabilirsiniz, twitter api falan.
  • Konu içinde boş yazı koymayın, özelleştirmeler olsun, yazı tipleri, H1'ler alıntılar CODE'lar falan ekleyin, onları da ayrı stillerle süsleyin temaya özel dursun.
  • Buradasınız' kısmı olmamış.
  • İçeriği paylaş kısmına görsel efekt eklenebilir, üzerine gidince renkli olur falan.
  • Yorum kısmında bir eksik var ama tam çözemedim, elleseniz de olur ellemeseniz de idare eder yani zaten yorum bloglarda çok etkili bir şey değil.
  • Yapabiliyorsanız Scroll çubuğunu değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • En alta inince yukarı çık butonu güzel olabilir.

Önemli değil.