Ben Tr başladım 10 yıl aradan sonra Anadoluya. Çok zor geldi. Yardım eden de yok. Bilmiyorum artık, devam eder miyim, etmez miyim..
Pvp server arıyorsanızi şu siteyi takip edin
yenipvpserverler.net
Hocam tr oynanmayabilir ya, hani steam falan da birleşti biraz tuhaf oldu, sanki pvp daha iyi gibi sizin dedikleriniz de bu düşüncemi pekiştirdi ama ne yaparım bilmiyorum, o tür sitelerde de önüne gelen atıyor hocam, 1 gün sonra kapanacak server de var o yüzden riske girmek istemiyorum. saltanat vardı bildiğim ama o da hem edit çok hemde kendilerine yeni hero falan çıkartıyorlar bilmem ne yapıyorlar, başka bir oyuna dönüşüyor.
dediğinize göre emek yada farm server arıyorsunuz bu durumda edit alabilmeniz pek mümkün gözükmüyor. hile olmayan bi sw de yok bildiğim. pvp serverlerde extra hile,bot kullanımı olmazsa hesabı tahmini birkaç ay emek verip 30-50tl arası satılabilir(ya da benim beceriksizliğimden bu şekildeydi). önerim twitchten xeksenon ve xlakalukax'i takipte kalıp reklam olmaksızın oynadıkları bi sw varsa ona başlamanız zira tr tarzı deyip ilk dakikadan 10-15lv olabileceğiniz swler çokça mevcut
hocam videolarına baktım ama onlar tr de mi oynuyor ne yapıyor ben bilemedim, siz nerelerde oynamıştınız?